Win leuke geldprijzen met Bingo Bang
InfoGeld Winnen
Online Casino nieuws. Leuke winacties. Nieuwsartikelen over gokken, spelletjes, bingo en bonus. Vul prijsvragen in en speel online geld spelletjes. Speel verantwoord en bewust 24+.
Geld verdienen met verkopen van je smartphone. Verkoop je mobiel en verdien geld. Recycle je telefoon, laptop, game console of e-reader en pak er geld mee.
Inhoud: Smartphones verkopen
Wist je dat je oude telefoons gewoon nog kan verkopen en dat ze nog steeds geld opleveren. Zelfs als ze niet meer werken kan je hier nog Geld verdienen. Er zijn flink wat websites waar je terecht kunt om je telefoon te laten recyclen en je doet daarmee meteen iets goeds voor het milieu. Want alle materialen en grondstoffen die verwerkt zitten in je telefoon kunnen dus zo weer worden hergebruikt.
Iedereen kent het wel. Dat er nieuwere versies uitkomen en je huidige gsm al snel niet meer voldoet. Als dan ook nog eens je abonnement klaar is om opnieuw verlengt te worden. Is de stap naar een betere en sneller toestel dus snel gemaakt. Maar je stapel oude telefoons wordt alsmaar groter en groter. Wat moet je met al die oude gsm's. Nou die zijn dus nog steeds geld waard. Bij de volgende websites kan je terecht voor de verkoop van je gedateerde smartphone.
Valyuu is een website die wel heel erg allround is. Naast dat ze inkopen, verkopen ze ook tweedehands elektronica. Op deze webshop kan je niet alleen terecht voor smartphones verkopen. Nee je kunt alles dat elektronica is aan ze kwijt. Dus heb je nog oude laptops slingeren of zelfs een PlayStation of Smartwatches van Apple dan kopen ze dit van je over.
Diverse merken smartphones kan je aan Valyuu slijten. Heb jij nog een oude telefoon van Google, Xiaomi, Apple, Samsung, Huawei, Oppo, OnePlus, Sony, LG en zelfs de Fairphone die al gemaakt is van gerecyclede materialen. Kan je aan dit bedrijf kwijt. Wanneer je klikt op een merk of categorie. Dan krijg je heel handig plaatjes te zien van diverse series die je kunt verkopen.
Staat je type smartphone er niet tussen. Dan kan je altijd een mailtje sturen met de vraag of deze alsnog wordt ingekocht. Heb je eenmaal de serie van je smartphone, ipad of laptop geselecteerd. Dan krijg je een label om te printen met een gratis bezorgadres. Hiermee stuur je het product dus op zonder dat je verzendkosten betaald.
Zonzoo is ook een recyclingbedrijf. Je kan hier werkelijk alles verkopen. Zelfs e-readers van bijvoorbeeld Amazon kan je hier kwijt. Wanneer je op "Nu Verkopen" klikt rechts in het menu. Krijg je een hele lange lijst van merken die ingekocht worden. Echter is de lijst niet eindeloos. Hele oude modellen worden dus niet ingenomen en ook niet wanneer een telefoon beschadigd is of waterschade heeft. Het doel van Zonzoo is inkopen en weer doorverkopen eventueel refurbished. Ook hier stuur je gratis je telefoon op.
Hierbij is uitgegaan van een volledig werkende smartphone.
Rebuy is een webshop dat tweedehands en opgeknapte elektronica verkoopt. Natuurlijk kopen zij ook in. Het is sowieso toch handig om hier te kijken als je wat nodig hebt. Want alles wat je secondhand koopt scheelt weer productiekosten en dus het milieu. Je kan terecht voor natuurlijk de smartphone maar ook voor bijvoorbeeld een PlayStation, een camera en zelfs lenzen voor deze camera's worden verkocht.
Klik op de button "verkopen" rechts bovenin de hoek. Je kan dan het EANcode opgeven of het ISBN. Of je kiest een voorgestelde rubriek zoals iPhones, Consoles, MacBooks, Tablets, eReaders en Chromebooks. Daarna worden er vragen aan je gesteld hoe de nieuwstaat is. Of alle originele attributen er nog bij zitten en meer van dit soort vragen. Daarna krijg je dus een prijsaanbieding waarvoor Rebuy het wilt inkopen.
Wanneer jij je telefoon wilt verkopen en geld wil verdienen. Dan is het wijs een aantal zaken op te volgen. Zo biedt bijvoorbeeld niet iedereen dezelfde prijs. Er zit dus heel wat verschil tussen de aanbiedingen die de bovenstaande bedrijven maken. Daarom wil je wat verkopen en het meeste geld verdienen. Dan is het aangeraden alle winkels even na te lopen wat voor prijs zij geven voor je oude toestel.
Pakje kwijt is toestel kwijt. Bij alle bedrijven kan je gratis je elektronica opsturen. Maar mocht het pakje onverhoopt kwijtraken dan ben je niet verzekerd. Met uitzondering van "123Verkopen" en "Rebuy". Die verzekeren je opgestuurde toestel wel tegen diefstal mits je een verzendbewijs hebt. Schade is bij alle inkopers niet gedekt. Wil je dit afdekken dan kan je kiezen voor een aangetekend pakket. Deze kosten zijn wel voor jezelf.
Vul jij bijvoorbeeld in dat je toestel eruit ziet als nieuw en bij ontvangst vindt de webshop dat deze wel krassen heeft dan kan je een lager bod krijgen. Wanneer dit gebeurt kan je het bod weigeren en je toestel terugvragen. Maar let wel op! Want niet alle bedrijven retourneren gratis je ingestuurde elektronica. Valyuu, Swappie en Rebuy sturen je toestel nog wel zonder kosten terug. Maar de volgende bedrijven rekenen dus extra kosten voor terugsturen.
Het uitbetalen van de waarde van je smartphone of andere elektronica kan heel uiteenlopend duren. Bij de een duurt het een paar dagen en bij een ander wacht je weken op je geld. Echter betalen de meeste binnen 1 week.
Hoewel dit artikel gaat over geld verdienen met je mobiel. Zou je ook geld kunnen overhouden wanneer je een refurbished mobieltje koopt. Hier zijn een aantal zaken van belang want anders heb je geen veilige telefoon en dat wil niemand.
Heel wat fabrikanten zijn lui met updaten of stoppen in zijn geheel met updaten. De meeste toestellen worden twee jaar lang geupdate. Daarna is de elektronica verouderd en kan de telefoon vaak de update niet aan. Omdat er dus constant nieuwe toestellen op de markt komen. Zijn fabrikanten niet echt bezig met een telefoontje uit het jaar kruik. Het is dus wijs je te oriënteren op uit welk jaar het toestel komt en vooral ook welk merk.
Samsung bijvoorbeeld geeft ruim 4 jaar lang security updates. Krijg je bij OnePlus drie versie-updates en vier jaar beveiligingspatches. Motorola doet er 3 jaar over en Oppo geeft alleen zijn dure toestellen meerdere updates in Android en beveiligingspatches. Telefoons met een slecht update beleid zijn: Nokia, Sony, Xiaomi en Poco.
Nee dat kan niet. Meestal zijn de wat nieuwere modellen het meest gewild. Heb je echt een hele oude telefoon dan kan je hier vaak dus geen geld meer voor krijgen. Toch is je mobieltje nog wat waard ook al is dat niet voor jou zo. Er zijn namelijk heel wat goede doelen die zitten te springen om jouw mobiel. Kan je dus je mobieltje niet meer verkopen. Denk er dan is overna om deze te doneren bij bijvoorbeeld de volgende organisaties.
Kan ik elke telefoon verkopen?
Smartphone doneren:
Recycle je mobiel en draag bij aan een schonere wereld. Door je mobiel te verkopen of te schenken aan een organisatie. Draag je bij aan een betere wereld. Door elektronica een tweede leven te gunnen is er geen extra productieproces nodig voor het maken van telefoons. Ook worden de bijzondere en exotische metalen opnieuw gebruikt.
Hierdoor hoeven deze metalen. Vaak gedolven in diepe mijnen niet nog een keer uit de grond gehaald worden. Metalen die in een mobieltje zitten zijn : koper, zilver, goud en aluminium en de wat onbekende palladium, neodymium, indium en antimoon. Verder kom je zeldzame mineralen tegen zoals kobalt en coltan. Al deze materialen kunnen dus opnieuw hergebruikt worden.
Waarom je mobiel recyclen?
Win leuke geldprijzen met Bingo Bang
InfoOnline Geld Winnen spelletjes spelen
InfoVerdien met Euroclix
Info