Win Geld

Prijzen en Geld winnen met Spelletjes

Geld winnen met winacties

Win geld Winacties Win geld met winacties en prijsvragen.
Ook via het deelnemen van een prijsvraag of winactie kun je een geldprijs winnen. Vind je gokken te risicovol maar wil je toch wel graag geld winnen. Doe dan mee met leuke winacties die geldprijzen verloten in de vorm van cash geld, cadeaubonnen of shoptegoed. Maar ook als je producten en spullen wint. Kun je die omzetten in echte euro's. Om je kansen te vergroten om te winnen met online winacties. Hebben we wat tips voor je neergezet. Waarmee je 1. je kans om prijzen te verdienen vergroot en 2. wat je zou kunnen doen om je gewonnen prijzen om te zetten in extra zakgeld.


Check deze rubrieken voor winacties

Win geld om te winkelen met shoptegoed winacties.
Shoptegoed vertegenwoordigd altijd een geldbedrag. Dit kan 10 euro zijn, maar er zijn ook acties waar je wel van 500 tot 1000 euro kunt verdienen. Je vindt ze terug in onze rubriek:
Link : Shoptegoed winacties

Win een giftcard met een geldbedrag erop.
Ook een cadeaubon of giftcard heeft een bepaalde geldwaarde. Waarmee je producten en spullen kunt kopen bij de winkel waar de cadeaubon van is. Wil je kans maken op deze prijs. Kijk dan in deze rubriek:
Link : Giftcard en cadeaubon winacties


Handige weetjes en Xtra tips over winnen

Xtra: Neem een apart mailadres of losse mailbox

Altijd al willen weten waarom sommige mensen altijd in de prijzen vallen en jij vaak naast de prijzenpot grijpt? Lees dan onze tips. Hier vertellen we over de ins- en outs van onderwerpen die je winkansen vergroten om als winnaar uit de bus te komen. Onze eerste tip informeert over waarom een extra mailaccount handig kan zijn wanneer je meedoet met winacties. Want wil je winnen. Doe dan met elke gratis winactie mee. Waarom een apart mailadres dan van pas komt. Staat in deze wintip. Deze tips vind je overal op Geldwinnen.nl. Mis ze niet!

Tip 1 : Door een los mailaccount te nemen hou je overzicht op je deelname aan prijsvragen. Je hebt een mailaccount absoluut nodig wil je geldprijzen kunnen verdienen met een prijsvraag. We leggen hieronder uit waarom.

Tip 2 : Heel veel prijsvraagorganisators eisen dat je altijd je deelname bevestigd. Dit gebeurd d.m.v. een bevestigingsmail die gestuurd wordt nadat je alles hebt ingevuld. Klik jij niet op het linkje in het bericht. Dan is je deelname niet bevestigd en maak je ook geen kans op prijzen.

Tip 3 : Word lid van alle e-zines waar wat te winnen valt. Want regelmatig is het verplicht om ook lid te zijn. Lidmaatschap is bijna altijd gratis. Maar kom je niet voor in hun mailinglijst. Ook dan val je niet in de prijzen.

Tip 3 : Omdat de prijsvragen zeker de gewonnen prijs willen uitreiken. Is het soms nodig eerst te reageren op het felicitatiemailtje dat jij de gelukkige winnaar bent. Dit kan zijn omdat je adresgegevens niet bekent zijn of ze willen zeker weten dat je geen bot bent. Als je niet reageert. Ook dan mis je de gewonnen spullen.