Gratis Oudejaarslot cadeau bij de Staatsloterij oudejaarstrekking

 
Gratis  Oudejaarslot voor de Oudejaarsloterij trekking van 2013

Gratis Oudejaarslot voor de Oudejaarsloterij trekking van 2013

Wil jij een gratis oudejaarslot verdienen en kans maken op 27 miljoen in de Oudejaarstrekking 2013 van de Staatsloterij? Meld je dan aan bij de Staatsloterij en speel elke maand automatisch mee met een staatslot, een straatje 1/5 staatsloten of met een straatje van tien hele staatsloten. Je speelt dan mee met 13 trekkingen per jaar inclusief de populaire Koninginnedagtrekking op 30 april.

 

Gratis oudejaarslot 31 december is het weer zo ver dan gaat de jaarlijkse Oudejaarsloterij weer van start. Je maakt deze keer kans op maar liefst 27,5 miljoen. Natuurlijk is er met Oud & Nieuw nog veel meer te winnen. Op de Oud & Nieuw pagina van Prijsvragen.nl houden ze een compleet overzicht bij van gratis te winnen Oud & Nieuw prijzen en natuurlijk nog meer gratis Oudejaarsloten en zelfs gratis vuurwerk, flessen champagne en kaartjes naar Oud & Nieuw feesten.

Kijk op de Oud & nieuw prijsvragen pagina van Prijsvragen.nl en maak kans op mooie prijzen die het oudjaar en het nieuwjaarsfeest alleen maar leuker maken.  Maar wil je er zeker van zijn dat je een gratis Oudejaarslot ontvangt. Doe dan mee aan de gratis actie van de Staatsloterij en ga meespelen. Je ontvangt dan zeker je gratis Oudejaarslot cadeau.

Vrijdag 31 december 2013 wordt de uitslag van de Oudejaarstrekking bekend gemaakt. Geldwinnen wenst je heel veel geluk toe en alvast een heel mooi oudejaarsfeest en een gelukkig nieuwjaar.

Klik hier en vraag aan: Gratis Oudejaarslot

 
 
Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wil je een reactie geven gebruik dan het onderstaande formulier.
 

Plaats een reactie of geef je mening!

Je naam: E-mail: Stuur mij bericht:
CAPTCHA Beveiliging
 
 
Copyright by Geldwinnen.nl - 2010 - 2019 all rights reserved
 


Geldwinnen.nl maakt gebruik van cookies om uw gebruiksgemak te optimaliseren. Informatie - Accepteren en sluiten