Vriendenloterij.nl Win een finaleplaats in Holland's Next Millionaire

 
Vriendenloterij.nl win een finaleplaats in Holland's Next Millionaire

Vriendenloterij.nl win een finaleplaats in Holland's Next Millionaire

Wil jij kans maken op 1 miljoen euro in de VriendenLoterij en ook nog eens 5 x 1 miljoen voor je vrienden? Speel dan mee op Vriendenloterij.nl en activeer je Studio-Kanscode, je maak dan kans op een gratis studio finaleplaats in de nieuwe tv-show Holland's Next Millionaire op RTL4 en kans op miljoenen euro's die voor het eerst in de Nederlandse tv-geschiedenis gegarandeerd wordt uitgekeerd aan maar liefst twee winnaars met elk vijf vrienden die meedoen.

 

 

 

Negen weken lang vanaf 30 januari is de tv-show VriendenLoterij Holland's Next Millionaire te zien op zondag tussen 21.30 tot 23.00 op RTL4. En daar krijg jij nu de kans voor om mee te spelen in deze nieuwe spelshow gepresenteerd door Tijl Beckand. Want wie eenmaal een finaleplaats heeft en winnaar wordt van de tv-aflevering ontvangt 50.000 euro voor zichzelf en voor zijn vrienden en gaat bovendien ook naar de grote tv-finale van de VriendenLoterij gameshow op 27 maart en maakt gegarandeerd kans op 1 miljoen euro + 5 x 1 miljoen voor zijn vrienden. Wil je ook kans maken samen met je vrienden op een paar miljoen euro? Meld je dan aan en bestel loten op studiocode.vriendenloterij.nl en vul je Studio-Kanscode in en scoor die 1 miljoen en nog heel veel leuke andere prijzen zoals een iPad van Apple of een nieuwe auto!

Klik hier en bestel loten en win een finaleplaats in Hollands Next Millionaire :
Vriendenloterij.nl loten bestellen

 
 

Coby | geplaatst op: 13-02-2011 om 10:47

Ben gek op van die interactieve spelshows op tv. Natuurlijk loten gekocht. Doe ook mee met de lottoshow en miljoenjacht. Leuk hoor al die vraag en antwoordspelletjes en dat het een beetje op bingo lijkt vind ik ook enig. Met vriendelijke groet, Coby.

 

Plaats een reactie of geef je mening!

Je naam: E-mail: Stuur mij bericht:
CAPTCHA Beveiliging
 
 
Copyright by Geldwinnen.nl - 2010 - 2019 all rights reserved
 


Geldwinnen.nl maakt gebruik van cookies om uw gebruiksgemak te optimaliseren. Informatie - Accepteren en sluiten