Maak kans op de KanjerPrijzenpot met miljoenen van de Postcode Loterij

 
Win miljoenen in de Nationale Postcode Loterij Eindejaarskanjer

Win miljoenen in de Nationale Postcode Loterij Eindejaarskanjer

De Eindejaarskanjer van de Nationale Postcode Loterij staat weer voor de deur. Dat betekent dat er op nieuwsjaarsdag 2011 maar liefst 33 miljoen euro wordt uitgekeerd aan 9 gelukkige postcodes ergens in Nederland. Je kunt al meespelen vanaf 1 lot, maar heb je meer Postcodeloten dan worden natuurlijk ook je prijzen verdubbeld. Naast de KanjerPrijzenpot van 33 miljoen worden er nog andere geldprijzen uitgekeerd tijdens de Postcode Loterij eindejaarskanjer.

 

Maak per lot wekelijks kans op de PostcodeStraatprijs van € 25.000,- en kans op een nieuwe auto. Ook kun je de Groene PostcodePrijs van € 2.500,- per lot winnen elke week en daarnaast keert de Postcode Loterij ook nog eens dagelijks de PostcodeDagprijs waarmee je € 1.000,- per lot wint. Des te meer reden om mee te spelen in de Postcode Loterij. Naast de vele geldprijzen is het leuk om te vermelden dat je als Postcodeloterijspeler veel goede doelen steunt als Postcodeloterijspeler.

 

Klik hier om Postcodeloten te bestellen voor het nieuwe jaar en kans te maken op 33 miljoen euro of speel met je ontvangen Gelukscode het Gelukscode spel.

Postcode Loterij Eindejaarskanjer

 

 

 
 
 
Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wil je een reactie geven gebruik dan het onderstaande formulier.
 

Plaats een reactie of geef je mening!

Je naam: E-mail: Stuur mij bericht:
CAPTCHA Beveiliging
 
 
Copyright by Geldwinnen.nl - 2010 - 2019 all rights reserved
 


Geldwinnen.nl maakt gebruik van cookies om uw gebruiksgemak te optimaliseren. Informatie - Accepteren en sluiten