Gratis kraslotenpakket van 15 euro cadeau bij de Lotto!

 
Gratis kraslotenpakket van 15 euro op Lotto.nl/kraspakket

Gratis kraslotenpakket van 15 euro op Lotto.nl/kraspakket

Gratis kraslotenpakket van 15 euro op Lotto.nl/kraspakket wanneer je ervoor kiest om mee te spelen in de Lotto. Je maakt dan wekelijks kans op ruim 450.000 geldprijzen samen met de jackpot van minimaal 7.5 miljoen. Als je meespeelt in Lotto steun je ook goede doelen en de sport in Nederland. Je ontvangt als dank een Mega Cash krasloten pakket waarmee je ook nog eens kans maakt op 100.000 euro per kraslot. Dat is dus een extra kans op een geldprijs van ruim 300.000 euro.

 

Daarnaast ontvang je niet alleen een gratis kraslotenpakket met kans op 3 ton maar kun je ook bijvoorbeeld gratis kaartjes naar de Lottoshow verdienen of worden er regelmatig mooie en verre reizen weggegeven. Wie meespeelt in de Lotto maakt niet alleen kans op mooie geldprijzen maar ook op heel veel luxe artikelen.

 
 
 

l van oord | geplaatst op: 27-07-2011 om 10:55

brief ontvangen dd 23 juli j.l verwijzing ga naar -- lotto.nl/ gratislot- en vul de code in....... kan nergerns de verwijzing vinden naar waar ik de code kan invullen.?????????? geef teks een uitleg op een simpele wijze.

 

Plaats een reactie of geef je mening!

Je naam: E-mail: Stuur mij bericht:
CAPTCHA Beveiliging
 
 
Copyright by Geldwinnen.nl - 2010 - 2019 all rights reserved
 


Geldwinnen.nl maakt gebruik van cookies om uw gebruiksgemak te optimaliseren. Informatie - Accepteren en sluiten